Tretji mesti Nika in Laure na mednarodnem karate turnirju Trbovlje 2015

V soboto 5.12.2015 je v športni dvorani Polaj v Trbovljah potekal 43. mednarodni karate turnir »Trbovlje 2015«, na katerem je nastopilo 639 tekmovalcev iz 13 držav. Na turnirju je tekmovalo tudi šest tekmovalcev karate kluba Rogaška Slatina.

Nik Premšak je nastopil v izvajanju kat, v kategoriji najmlajših in dosegel je tretje mesto. Prav tako sta v izvajanju kat nastopili Tara Škrablin, v kategoriji malčič in Paš Glorija, v kategoriji deklic, obe sta izgubili v prvem krogu, v nadaljevanju se njuni nasprotnici nista uvrstili v finale,  s tem sta izgubili možnost za repasaž in višjo uvrstitev.

Laura Potisk je tekmovala v športnih borbah. V kategoriji mlajših kadetinj  -50 kg je po izenačenem rezultatu in nato po sodniški odločitvi 3:2 izgubila v prvem krogu in s tem izgubila možnost za višjo uvrstitev. V kategoriji kadetinj -47 kg pa je osvojila tretje mesto.

V športnih borbah, v kategoriji mladincev – 68 kg smo imeli dva nastopajoča. Patrik Škrablin je izgubil v prvem krogu od tekmovalca iz Ukrajine, v nadaljevanju pa je bil Ukrajinec diskvalificiran zaradi nešportnega vedenja njegovega trenerja, s tem je Patrik izgubil možnost za repasaž in višjo uvrstitev. Jernej Koritnik je v zadnjih sekundah borbe tesno z 2:1 izgubil borbo za finale s kasnejšim zmagovalcem iz Ukrajine,  borbo ponovil v repasažu in na koncu osvojil 5. mesto.