Pet medalj na državnem prvenstvu, Laura Potisk držvna prvakinja

V  soboto, 25. novembra 2017,  je Karate zveza Slovenije  v Športni dvorani v Podčetrtku, v sodelovanju s tehničnim organizatorjem Karate klub Kozjansko in Obsotelje, organizirala Mladinsko državno prvenstvo za posameznike stare do 21. let v katah in športnih borbah za leto 2017. Karateisti Karate kluba Rogaška Slatina  so na tekmovanju osvojili 5 medalj, vse v športnih borbah.

Laura Potisk je v  kategoriji kadetinj -54  kg osvojila prvo mesto in si s tem prislužila naslov državne prvakinje.

Patrik Škrablin je v katergoriji mlajših članov -84 kg osvojil drugo mesto.

Tretja mesta so osvojili Oliver Tepeš v kategoriji dečkov -35 kg, Timotej Jordan v kategoriji mlajših kadetov +55 kg in Karolina Tepeš v kategoriji mladink +59 kg.

Peta mesta so osvojili,  v športnih borbah, Sara Osek v kategoriji kadetinj -54 kg, Nik Colnarič v kategoriji mlajših kadetov +55 kg, Jernej Koritnik in Tim Zupanec  oba v kategoriji mlajših članov -75 kg, ter v izvajanju kat Jakob Kuraj  pri najmlajših.  Glorija Paš je v izvajanju kat med mlajšimi kadetinjami osvojila sedmo mesto. V izvajanju kat sta nastopila še Tara Škrablin pri deklicah in Mitja Kuraj, katera sta izgubila v prvem krogu, v nadaljevanju sta ostala brez repasaža in višje uvrstitve.

Tekmovalce sta na tekmovanju vodila trenerja Srečko Boršič in Igor Jordan,  s tribun smo imeli podporo navijačev, katerim se za športno navijanje zahvaljujemo.