TRBOVLJE OPEN 2019

Teden dni po državnem prvenstvu, katerega smo se udeležili v razširjeni zasedbi in dosegli 9 medalj, smo se 30.11.2019 z manjšo ekipo podali na najstarejši turnir v Evropi, že 47-to izvedbo turnirja v Trbovljah. Pomerilo se je 556 tekmovalcev iz 88 klubov in 14 držav, ki so se pomerili na 6 tatamijih. Naša ekipa je štela 3 kataše in 3 borbaše.

Najprej je nastopil 6-letni Tadej Mavsar in sicer v kategoriji »kata najmlajši -8 let (8-6 KYU)«. Žal je obstal že v prvem krogu, saj mu je manjša izguba ravnotežja preprečila napredovanje. Vseeno pohvala za nastop na tako velikem turnirju in počasi si bomo začeli prepevati Kreslinovo »Njegov trenutek prihaja….«.

Sledil je nastop 8-letnega Lovra Mikše v višji starostni kategoriji »kata dečki 10-11 let (8-4 KYU)«. Najprej je suvereno premagal predstavnika Avstrije. V drugem krogu je bil boljši od domačina iz Trbovelj. V polfinalu mu je prekrižal pot reprezentant iz Gornje Radgone, ki je žal bil pretrd oreh. A ker je prišel v finale, je Lovro dobil še eno možnost v repasažu za bron. Žal ga ni izkoristil, a vseeno pohvale za zelo konkurenčen boj med precej starejšimi od sebe.

Tretji kataški nastop je uprizorila Tajda Mavsar v kategoriji »kata deklice 10-11 let (8-4 KYU)«. V prvem krogu je sicer tesno premagala tekmovalko iz Srbije. V četrtfinalu je s 5:0 deklasirala predstavnico organizatorja. Polfinale ji je namenil boj z neznano Avstrijko, ki ji jo je uspelo streti in vstopila je v finale. Tam jo je pričakala prijateljica iz Postojne. Obe sta izvajali isto kato in čeprav je Tajda bila premagana sta si skočili v objem. In iskreno prijateljstvo je vredno več od vsake kovine.

Med borbaši je prva nastopila Tara Škrablin v kategoriji »kumite 12-13 let – 50 kg«. Žal je obstala že v prvem krogu in ker se nasprotnica ni uvrstila v finale, ni bilo dodatnega nastopa v repasažu.

Drugi borbaš je bil Nejc Kunštek v kategoriji »kumite 14-15 let – 57 kg«. Žal se mu je ponovila zgodba Tare in ni dosegel vidnejše uvrstitve. Verjamemo pa, da je najbolje prihranil za zadnjo tekmo leta, Balkansko prvenstvo, katerega se bo udeležil naslednji teden.

Zadnji predstavnik našega kluba je bil ponovno kompletni (po letošnjem zlomu roke) Jakob Žumer. Vidno se mu dviguje forma, saj je najprej gladko premagal Slovenca. Žal je sledil poraz s starim znancem iz Hrvaške v polfinalu. V priborjenem repasažu pa si ni dovolil vzeti medalje in je suvereno premagal Ukrajinca.

Za strokovno vodenje na tekmi se zahvaljujemo glavnemu trenerju Srečku Boršiču.

MOJ KLUB – 40 let – MOJE ŽIVLJENJE

3 DRŽAVNI NASLOVI ZA KARATE KLUB ROGAŠKA SLATINA

V soboto 23.11.2019 je v Celju potekalo ‘Državno prvenstvo do 21 let’ na katerem je med 419 tekmovalci iz 50 klubov  nastopilo 16 tekmovalcev Karate kluba Rogaška Slatina.

Med kataši  je izvrstno nastopila Gaja Hribar in po državnih naslovih v letih 2016, 2017 postala  državna prvakinja v »kata malčice« tudi v letu 2019. Za nameček pa je dodala še 3. mesto v kategoriji »borbe malčice +30 kg«, katere sicer trenira zelo malo. Svoj prvi naslov sta dosegli tudi Karolina Tepeš v kategoriji »borbe mlajše članice -68 kg« in Tara Škrablin v kategoriji »borbe mlajše kadetinje -45 kg«. Laura Potisk je nastopila poškodovana in kljub temu z malo rezerve in izkušnjami prišla do finala. Tam pa je žal morala priznati premoč in tako postala državna podprvakinja v kategoriji »borbe mladinke +59 kg«.

Tretjega mesta sta se razveselila naša najbolj izkušena člana, ki zaradi študija in oddaljenosti od matičnega kluba sicer ne trenirata več tako redno. Patrik Škrablin in Jernej Koritnik sta oba nastopila v kategoriji »borbe mlajši člani -84 kg«. Prav tako je 3. mesto dosegla Tinkara Krumpak v kategoriji »borbe mlajše kadetinje -40 kg« in Jakob Žumer v kategoriji »borbe ml. kadeti +55 kg«. Jakob je ponovil lanski uspeh, kljub temu, da je maja na Balkanskem prvenstvu doživel zlom roke in izgubil nekaj mesecev.

V karateju se podelijo 2 bronasti medalji in tako so se na 5. mestu, tik za medaljami, zvrstili Mitja Kuraj v kategoriji »borbe mlajši kadeti -50 kg«, Tim Zupanec v kategoriji »borbe mlajši člani -75 kg« in Tajda Mavsar v kategoriji »kata deklice«. Vsi so dobitniki tki. lesenih medalj.

Malo manj športne sreče pa so ta dan imeli Nejc Kunštek »borbe kadeti -57 kg« s 6. mestom, Nik Colnarič »borbe kadeti +70 kg« s 7. mestom, Tadej Mavsar »kata najmlajši« z 9. mestom, Jakob Kuraj »kata malčki« z 9-16 mestom  in Lovro Mikša s 17-22. mestom.

Na lestvici vseh 51 sodelujočih klubov smo dosegli odlično 7. mesto in tako ponovno dokazali, da sodimo med najboljše karate klube v Sloveniji. Na tekmi so tekmovalce spremljali in  strokovno usmerjali trenerji Srečko Boršič, Gregorr Hribarr in Patrik Škrablin.

MOJ KLUB – 40 let – MOJE ŽIVLJENJE

 

V LJUBLJANI ZA KARATE ROGAŠKA DOSEGLI TROJNI DVOJČEK

V soboto 16.11.2019 smo obiskali  rekordno dobro obiskan mednarodni karate turnir »LJUBLJANA OPEN  2019«, kjer je sodelovalo 769  tekmovalcev iz 134 klubov in 14 držav. Tudi iz Irana, Grčije, Nove Zelandije…, zato je bila konkurenca izredno močna. Skozi celoten dan je bilo opravljenih 1050 nastopov v katah in športnih borbah.

 

Karate klub Rogaška Slatina je sodeloval z ekipo 8 tekmovalcev in kot je to navada zadnje čase pri Luki Dončiču v NBA, dosegel trojni dvojček: 2 zlati, 2 srebrni in 2 bronasti medalji.

Naše uvrstitve:

-  HRIBAR GAJA – kata malčice 8-9 let (1. mesto)

-  HRIBAR GAJA – kata deklice 10-11 let (8-4 kyu) (1. mesto)

-  POTISK LAURA – kumite mladinke 16-17 let +59 kg (2. mesto)

-  POTISK LAURA – kumite ml. članice 18-21 let-61 kg (2. mesto)

-  MIKŠA LOVRO – kata dečki 10-11 let (8-4 kyu) (3. mesto)

-  MAVSAR TADEJ – kata najmlajši -8 let (8-6 kyu) (3. mesto)

-  ŽUMER JAKOB – kumite ml. kadeti 12-13 let +55 kg (5. mesto)

-  MAVSAR TADEJ – kata najmlajši -8 let (5. mesto)

-  MAVSAR TAJDA – kata deklice 10-11 let (5. mesto)

-  MIKŠA LOVRO – kata malčki 8-9 let (5. mesto)

-  MAVSAR TAJDA – kata deklice 10-11 let (8-4 kyu) (7.mesto)

-  KUNŠTEK NEJC – kumite kadeti 14-15 let -57 kg (8. mesto)

-  ŠKRABLIN TARA – kumite ml. kadetinje 12-13 let -45 kg (11. mesto)

-  ŽUMER JAKOB – kumite kadeti 14-15 let -63 kg (18. mesto)

 

Naši nastopi so nas na skupni lestvici 134 klubov umestili na odlično 14. mesto in 9. mesto med slovenskimi klubi!

Kot se za nastop v prestolnici spodobi, je tekmovalce spremljala širša ekipa trenerjev in sicer: Srečko Boršič, Gregorr Hribarr in  Danijel Gospić. Popoldan pa se nam je pridružil tudi predsednik kluba g. David Stupica.

 

Slovesna prireditev “40-let Karate kluba Rogaška Slatina”

40 LET KARATEJA V ROGAŠKI SLATINI

Karate klub Rogaška Slatina je 8.11.2019 ob 17:00 v Kulturnem centru Rogaška Slatina s slovesno prireditvijo obeležil 40 let obstoja in uspešnega kontinuiranega delovanja.

Po uvodnem govoru predsednika kluba Davida Stupice so se prisotni prepričali, da ima klub bogato zgodovino. Delovanje kluba je bilo prikazano v štirih sklopih-desetletjih, v sliki in besedi ter ob zvočni kulisi Big banda Šmarje pri Jelšah.

Za govorniškim odrom so se zvrstili cenjeni gosti:
- dr. prof. Hanshi Miran Škerl 10-ti Dan
- predsednik Karate zveze Slovenije g. Borut Strojin
- župan Občine Rogaška Slatina mag. Branko Kidrič

Ob visokem jubileju Karate kluba Rogaška Slatina so ZAHVALE prejeli:
- Karate zveza Slovenije
- predsedniki kluba
- trenerji kluba
- zaslužni športni delavci kluba
- partnerji kluba
- uspešni tekmovalci kluba

Ob visokem jubileju Karate kluba Rogaška Slatina so POSEBNA PRIZNANJA prejeli:
- dr. prof. Hanshi Miran Škerl 10-dan
- Občina Rogaška Slatina
- Danijel Gospić
- Laura Potisk
- Srečko Boršič

Ob koncu podelitev je sledil skupni nastop vseh aktivnih članov-karateistov (avtorica predstavitve Aleksandra Plavčak, dipl. športni trener) in presenečenje v obliki velike torte.

Posebni gostje:
Željko Čelan in Ana-Marija Bujas Čelan iz Karate kluba Student (Zagreb)

Prireditev je vodila Katja Žolgar.

Foto dokumentacija prireditve je v kronološkem vrstnem redu zbrana v albumu »Prireditev 40-let Karate kluba Rogaška Slatina-VSE« na klubskem Facebooku.

 

MOJ KLUB – 40 let – MOJE ŽIVLJENJE

 

 

SLOVESNA PRIREDITEV “40 -LET KLUBA” – vabilo in program

 

Najstarejša znana skupinska fotografija članov Karate kluba Rogaška Slatina

 

Sodobna skupinska fotografija članov Karate kluba Rogaška Slatina

LAURA POTISK 5. NA SVETOVNEM PRVENSTVU (25.10.2019)

 

S ponosom sporočamo, da je naša članica LAURA POTISK na Mladinskem svetovnem prvenstvu v Santiago de Chile osvojila odlično PETO MESTO!

Za nas pa je seveda zmagovalka!

 

1.krog: LAURA POTISK – Kitajka (1:1)

2.krog: LAURA POTISK – Bosanka (1:0)

3.krog: LAURA POTISK – Novozelandka (3:0)

4.krog: LAURA POTISK – Azerbajdžanka (1:0)

POLFINALE:        LAURA POTISK – Srbkinja (0:0)   sodniška odločitev v finale popelje Srbkinjo, svetovno prvakinjo leta 2017

REPASAŽ za bron: LAURA POTISK – Francozinja (0:2)

 

Žrebna lista in pot do 5. mesta na svetu:

https://www.sportdata.org/wkf/set-online/popup_mitschrift_main.php?popup_action=mitschriftcatxml&catid=20&verid=287

 

Rezultati:

https://www.sportdata.org/wkf/set-online/popup_main.php?popup_action=results&vernr=287&active_menu=calendar

 

Na fotografijah trenerji, ki so med drugimi najbolj zaslužni za uspeh Laure:

-          Srečko Boršič  6. DAN KYOSHI (Karate klub Rogaška Slatina, glavni trener)

-          Danijel Gospić 4. DAN RENSHI (Karate klub Rogaška Slatina, glavni trener za borbe)

-          Rajko Malinović 4. DAN (trener slovenske reprezentance za borbe)

 

Strokovni mentor Karate kluba Rogaška Slatina:

-          Dr. Prof. Hanshi MIRAN ŠKERL 10th Dan, Senior Grand Master of the Arts  (Zagreb)

 

 

 

 

KARATE FEST – TANIN OPEN 2019 – SEVNICA

V soboto 19.10.2019 je Klub borilnih veščin Sevnica organiziral »Karate fest-Tanin open 2019”, tekmovanje v prikazu šolskih karatejskih form (kat). Tekmovanje je bilo namenjeno predvsem začetnikom. Značilnost tekmovanja je bila, da nihče ni odšel praznih rok. Vsi so dobili spominske medalje. Tekme se je udeležilo 148 tekmovalcev iz 11 klubov.

Štirje tekmovalci, ki so zastopali barve Karate kluba Rogaška Slatina, so dosegli odlične rezultate kot sledi:

1.mesto: TADEJ MAVSAR kata dečki 2013,

2. mesto: ANJA KOVAČIČ  kata deklice 2007,

3. Mesto: TAJDA MAVSAR kata deklice 2019, GAŠPER KOVAČIČ kata dečki 2009.

 

V drugem delu dneva smo si v dvorani ogledali še Državno Kyokuhsinkai prvenstvo Slovenije v kontaktnem karateju.

MOJ KLUB – 40 let – MOJE ŽIVLJENJE

14. POKAL OBČINE OPLOTNICA

V soboto 19.10.2019 se je del tekmovalne ekipe Karate kluba Rogaška Slatina udeležil mednarodne tekme v Oplotnici, kjer je iz 3 držav in 23 klubov sodelovalo 137 tekmovalcev. Dosegli smo odlične rezultate, saj so se vsi naši člani okitili z medaljami.

Rezultati:

COLNARIČ NIK  kumite kadeti +70 kg – (1. mesto)

KUNŠTEK NEJC kumite kadeti -70 kg – (1. mesto)

GOLEŽ NIK         kumite kadeti +70 kg – (2. mesto)

GOLEŽ NIK         kumite kadeti -70 kg – (2. mesto)

KUNŠTEK NEJC kumite kadeti -57 kg – (2. mesto)

KURAJ JAKOB   kumite malčki +30 kg – (2. mesto)

MIKŠA LOVRO  kata malčki – (3. mesto)

MIKŠA LOVRO  kata dečki – (3. mesto)

Tekmovalce je na tekmi spremljal glavni trener Srečko Boršič.

NA ZADNJI POKALNI TEKMI S KOMPLETOM MEDALJ

V soboto 12.10.2019 je v Novi Gorici potekala tretja (zadnja) pokalna tekma Karate zveze Slovenije. Udeležilo se je je 350 tekmovalcev iz 47 slovenskih klubov.  Iz Karate kluba Rogaška Slatina so se na dolgo pot odpravili predvsem tisti, ki so potrebovali udeležbo na svoji drugi pokalni tekmi, kar je pogoj za nastop na državnem prvenstvu naslednji mesec.

Svoj vrhunski nastop pa je opravila tudi šampionka Laura Potisk, ki je ta vikend ravno v Novi Gorici imela reprezentančne priprave za nastop na svetovnem prvenstvu konec oktobra v Čilu.

Naši odlični tekmovalci so dosegli naslednje rezultate:

POTISK LAURA-kumite mladinke -59 kg (1. mesto),

HRIBAR GAJA kumite malčice -35 kg (2. mesto),

KUNŠTEK NEJC kumite kadeti -57 kg (3. mesto),

MAVSAR TADEJ kata najmlajši (5. mesto),

MAVSAR TAJDA kata deklice (5. mesto),

COLNARIČ NIK kumite kadeti +70 kg (5. mesto),

MIKŠA LOVRO kata malčki (9. mesto),

HRIBAR GAJA kata malčice (1. krog).

Med 47 sodelujočimi klubi smo kot klub pristali na 15. mestu. Tekmovalce sta na tekmi spremljala glavni trener Srečko Boršič in Gregorr Hribarr.

MOJ KLUB – 40 let – MOJE ŽIVLJENJE

 

ZMAGOVALCI 19.POKALA ROGAŠKE SLATINE (+ vsi rezultati)

Karate klub Rogaška Slatina je v nedeljo 29.9.2019 v dvorani Janina organiziral že »19. pokal Rogaške«. In to v letu, ko klub praznuje že 40 let načrtnega in nepretrganega delovanja v tem plemenitem športu. Udeleženci iz 14 sodelujočih klubov so v katah in športnih borbah opravili blizu 150 nastopov. Vsi so pokazali dobro pripravljenost in veliko željo po dokazovanju.

V domači ekipi so nastopili:  Tadej Mavsar, Alja Drobnak, Brin Maj Hribar, Lovro Mikša, Jana Žerjav, Ema Podhraški, Tajda Mavsar, Jakob Kuraj, Gaja Hribar, Gašper Kovačič, Anja Kovačič, Nuša Vipotnik, Tinkara Krumpak, Mitja Kuraj, Tara Škrablin, Nejc Kunštek, Nik Golež, Nik Colnarič, Laura Potisk.

In prav vsi so bili odlični saj so kot ekipa osvojili 10 zlatih, 11 srebrnih in 11 bronastih medalj  ter osvojili pokal za prvo mesto med sodelujočimi klubi. Posebna pohvala pa gre Alji, Brinu Maju, Jani in Emi, ki so prvič nastopili na pravi tekmi in nastop pogumno opravili.

Vodstvo kluba se zahvaljuje vsem staršem in odraslim članom za pomoč  pri organizaciji, trenerjem za pripravo tekmovalcev in strokovno vodenje tekme, tekmovalcem pa za srčne nastope.

 

19. Pokal Rogaške Slatine

(29.9.2019)

R E Z U L T A T I :

KARATE POKALA ZA DEČKE IN DEKLICE OBČINE ROGAŠKA SLATINA SO SE UDELEŽILI TEKMOVALCI IN TEKMOVALKE IZ KARATE KLUBOV:

-          KK. PTUJ,

-          KARATE DRUŠTVO LOČE,

-          KK. OPLOTNICA,

-          KK. ŽALEC,

-          KK. TIGER VELENJE,

-          KARATE KLUB ŠTORE,

-          KK. KBV SEVNICA,

-          KK. POLZELA,

-          KK. SHITO RYU CELJE,

-          KK SEKI SV JERNEJ,

-          KK BREŽICE,

-          KK. DINAMIK CELJE,

-          KK. VELENJE

-          KARATE KLUB ROGAŠKA SLATINA.

 

TEKMOVALCI SO OPRAVILI 97 NASTOPOV  V KATAH POSAMIČNO, OSEM NASTOPOV EKIPNO IN 50 NASTOPOV V ŠPORTNIH BORBAH. TEKMOVANJE JE DOSEGLO SVOJ NAMEN, KAR NEKAJ TEKMOVALCEV JE NASTOPILO PRVIČ IN SO OSVOJILI PRVE MEDALJE.

 

KATE DEČKI IN DEKLICE:

Dečki beli pasovi letnik 2011, 2012 in mlajši K1(6)

1. Štefanič Val Velenje

2. Mavsar Tadej Rogaška Slatina

3. Peranič Vito Ptuj

3. Hribar Maj Brin Rogaška Slatina

 

Dečki beli pasovi letnik 2009 ,2010 in mlajši K2 (7)

1. Halilkovič Ermin Tiger Velenje

2. Jerot Miha Seki sv. Jernej

3. Hribar Brin Maj Rogaška Slatina

3. Hribernik David Seki Sv. Jernej

 

Dečki beli in rumeni pasovi 2007, 2008 in mlajši K3 (6)

1. Sarajlič Eldin Tiger Velenje

2. Rizvič Damir Shito Ryu Celje

3. Kovačič Gašper Rogaška Slatina

3. Miklič Matjaž Velenje

 

Dečki open letnik 2009, 2010 in mlajši K4 (6)

1. Pašič Adam Velenje

2. Jelen Gal Velenje

3. Mikša Lovro Rogaška Slatina

3. Firšt Anej Dinamik Celje

 

Dečki open letnik 2007, 2008 in mlajši K5 (7)

1. Sarajlič Eldin Tiger Velenje

2. Mikša Lovro Rogaška Slatina

3. Grilc Matic Sevnica

3. Paskvale Matic Sevnica

 

Dečki open letnik 2005, 2006 in mlajši K6 (6)

1. Mikša Lovro Rogaška Slatina

2. Cakar Aldin Seki sv. Jernej

3. Štigl Gašper Sevnica

3. Stegne Adrijan Oplotnica

 

Dečki open letnik 2003, 2004 in mlajši K7 (4)

1. Šmid Cafuta Anej Ptuj

2. Mikša Lovro Rogaška Slatina

3. Kovačič Gašper Rogaška Slatina

3. Božič Amadej Sevnica

 

Dečki kate ekipno letnik 2011-2007 E1 (3)

1. Karate klub Velenje

2. Karate klub Rogaška Slatina

3. Karate klub Loče

 

Deklice beli pasovi letnik 2011, 2012 in mlajše K11 (4)

1. Jeršič Žana Štore

2. Hartman Ula Dinamik Celje

3. Drobnak Alja Rogaška Slatina

3. Krstič Karolina Seki sv. Jernej

 

Deklice beli pasovi letnik 2009, 2010 in mlajše K12 (6)

1. Jeršič Žana Štore

2. Sarajlič Adelisa tiger Velenje

3. Jelen Hana Velenje

3. Podhraški Ema Rogaška Slatina

 

Deklice beli in rumeni pasovi letnik 2007, 2008 in mlajše K13 (7)

1. Mavsar Tajda Rogaška Slatina

2. Avdič Emira Seki sv. Jernej

3. Jeseničnik Nea Tiger Velenje

3. Tomič Mia Žalec

 

Deklice open letnik 2009, 2010 in mlajše K14 (5) A-lista

1. Hribar Gaja Rogaška Slatina

2. Sarajlič Adelisa Tiger Velenje

3. Vodovnik Lara Oplotnica

3. Peranič Katarina Ptuj

 

Deklice open letnik 2009, 2010 in mlajše K14 (5) B-lista

1. Mavsar Tajda Rogaška Slatina

2. Kregar Gabriela Štore

3. Čerič Ivana Sevnica

3. Jerot Neža Seki sv. Jernej

 

Deklice open letnik 2007, 2008 in mlajše K15 (5) A-lista

1. Zahirovič Anaja Tiger Velenje

2. Mavsar Tajda Rogaška Slatina

3. Kregar Gabrijela Štore

3. Petkovič Tjaša Brežice

 

Deklice open letnik 2007, 2008 in mlajše K15(6) B-lista

1. Osmič Someja Tiger Velenje

2. Hribar Gaja Rogaška Slatina

3. Laznik Maja Brežice

3. Štigl Klara Sevnica

 

Deklice open letnik 2005, 2006 in mlajše K16 (6) A-lista

1. Petkovič Saša Brežice

2. Križevac Lamija Tiger Velenje

3. Audič Amela Seki sv. Jernej

3. Mujkanovič Minela Velenje

 

Deklice open letnik 2005, 2006 in mlajše K16 (7) B-lista

1. Zahirovič Anaja Tiger Velenje

2. Fazlič Nejra Štore

3. Leber Nikita Ptuj

3. Mesič Alja Velenje

 

Deklice open letnik 2003, 2004 in mlajše K17 (4)

1. Hribar Gaja Rogaška Slatina

2. Mavsar Tajda Rogaška Slatina

3. Križevac Lamija Tiger Velenje

3. Kovačič Anja Rogaška Slatina

 

Deklice kate ekipno letnik 2011-2007 E2 (5)

1. Karate klub Tiger Velenje

2. Karate klub Štore

3. Karate klub rogaška Slatina

3. Karate klub Loče

 

ŠPORTNE BORBE DEČKI IN DEKLICE:

 

Dečki – malčki ABS letnik 2010 B1 (5)

1. Golež Lan Oplotnica

2. Filipovič Anej Žalec

3. Verdev Mark Polzela

3. Kuraj Jakob Rogaška Slatina

 

Dečki – malčki ABS letnik 2009 B2 (7)

1. Tomc Vito Žalec

2. Firšt Anej Dinamik Celje

3. Radonjič Miloš Žalec

3. Studnička Žak Žalec

 

Dečki letnik 2007, 2008 B2 – 40 kg (3)

1. Marinkovič Anže Žalec

2. Kuraj Jakob Rogaška Slatina

3. Mlačnik Ažbe Polzela

 

Dečki letnik 2007, 2008 B3 + 40 kg (7)

1. Podpečan Maj Polzela

2. Derča Benjamin Aleksej Polzela

3. Božič Tadej Sevnica

3. Tomplak Nejc Žalec

 

Ml. kadeti letnik 2005, 2006 B4 – 50 kg (3)

1. Cerjak Jaka Brežice

2. Kuraj Mitja Rogaška Slatina

3. Štigl Gašper Sevnica

 

Ml. kadeti letnik 2005, 2006 B5 + 50 kg (3)

1. Kunštek Nejc Rogaška Slatina

2. Golež Nik Rogaška Slatina

3. Kuraj Mitja Rogaška Slatina

 

Kadeti ABS letnik 2003, 2004 B6 (3)

1. Kunštek Nejc Rogaška Slatina

2. Colnarič Nik Rogaška Slatina

3. Božič Amadej Sevnica

 

Mladinci ABS letnik 2001, 2002 B7 (2)

1. Kunštek Nejc Rogaška Slatina

2. Colnarič Nik Rogaška Slatina

 

Deklice – malčice ABS letnik 2009, 2010 G1 (4)

1. Hribar Gaja Rogaška Slatina

2. Jelenko Nina Oplotnica

3. Hartman Ula Dinamik Celje

3. Maslič Adrijana Žalec

 

Deklice letnik 2007, 2008 G2 – 40 kg (3)

1. Petkovič Tjaša Brežice

2. Krumpak Tinkara Rogaška Slatina

3. Polak Nika Dinamik Celje

 

Deklice letnik 2007, 2008 G3 + 40 kg (5)

1. Škrablin Tara Rogaška Slatina

2. Štigl Klara Sevnica

3. Maslič Andzela Žalec

3. Šogovič Sara Žalec

 

Ml. kadetinje letnik 2005, 2006 G5 + 47 kg (3)

1. Petkovič Sara Brežice

2. Verdel Nika Polzela

3. Črepinšek Lina Polzela

 

Mladinke ABS letnik 2001, 2002 G7 (2)

1. Potisk Laura Rogaška Slatina

2. Horvat Zala Ptuj